Privatni detektiv | Opis

Svakog uspešnog privatnog detektiva odlikuje:

* Rešenost da svoje sposobnosti i profesionalna znanja ulože u posao detektivske agencije.
* Integritet, moralni i lični, koji ih čini dostojnim poverenja i ovlašćenja koja su im poverena.
* Visoke intelektualne sposobnosti, širina i nivo obrazovanja koji će im omogućiti da izađu na kraj sa složenošću svakodnevnih zadataka i pružiti izvesnu prednost u odnosu na potencijalnu konkurenciju.
* Pouzdanost, odgovornost i lojalnost zbog kojih se kolege na njih uvek mogu osloniti.
* Odvažnost da se uhvate u koštac sa nekim od najtežih slučajeva i daju svoj doprinos zaštiti interesa agencije i njenih klijenata.
* Izazov koji prihvataju radeći na uzbudljivom, dinamičnom, zanimljivom nesvakidašnjem ali i krajnje odgovornom poslu.
* Samopouzdanje, poverenje u sopstvene kapacitete i kompetenciju, ali i spremnost za učenje i usvajanje novih znanja i veština.
* Dinamičnost, preduzimljivost, samostalnost u poslu, ali i visok nivo samokontrole, taktičnosti i odmerenosti.
* Staloženost, prisebnost i sposobnost za rešavanje problema pod pritiskom i donošenje promišljenih odluka u kritičnim situacijama.
* Snalažljivost, prilagodljivost, fleksibilnost i kreativnost u pristupu raznovrsnim situacijama sa kojima se mogu suočiti.
* Socijalne veštine i sposobnosti za rad sa ljudima, komunikativnost, rečitost, ubedljivost, prodornost, kao i ne manje važna, veština slušanja, u poslovima čiji učinak zavisi od uspešnostu u kontaktu sa ljudima.
* Staloženost, prisebnost i sposobnost za rešavanje problema pod pritiskom i donošenje promišljenih odluka u kritičnim situacijama.